2 Dec: Marathon SMS #7

Category: Marathon SMS

Title: 2 Dec: Marathon SMS #7

Upload date: 2007-12-02

Śivarāma SwamiIn February of 1977 the GBC of India introduced the winner of the Marathon to Prabhupada. Meditate on Prabhupada s words to be blessed, more blessed and most blessed.
GBC: He distributed over 3000 Bhagavatams in the month of December. Over a hundred books a day.
SP: Wonderful. Thank you very much.
GBC: This is him.
SP: Oh. Very good! The more you distribute books, the more you are blessed. There is no more or less. Everyone is blessed. There is no such discrimination, but still, there is some competition to be the most blessed. In Vrndavana there is no distinction between gopas, gopis, cows, calves, trees and flowers. It is the absolute platform. Still, from a neutral point of view the gopis are the highest.

___________________________________________________________________________________________________________

1977 februárjában India GBC-je bemutatta Prabhupadának a Maraton győztesét. Meditáljatok Prabhupada szavain, hogy áldottak, még áldottabbak és a legáldottabbak legyetek.
GBC: Több, mint 3000 Bhagavatamot osztott ki Decemberben. Több, mint 100 könyvet naponta.
SP: Csodálatos. Nagyon szépen köszönöm.
GBC: Ő az.
SP: í“, nagyon jó! Minél többet osztasz könyvet, annál áldottabb vagy. Nincs jobb és kevésbé jó. Mindenki áldott. Nincs különbség, mégis van egy verseny, hogy a legáldottabb legyen valaki. Vrndavanában nincs különbség a gopák, a gopik, a tehenek, a borjak, a fák és a virágok között. Ez az abszolút szint. Semleges szempontból mégis a gopik a legmagasabbrendűek.

2007-12-02